Maatadvies

RinascimentoRinascimento Jantje Korten Fashion Lounge Roermond

Maten & pasvorm: 

Rinascimento de naam zegt het al het is Italiaans dus je voelt hem al aankomen: HET VALT KLEIN! Ik adviseer de dames meestal, ga uit van 1 maat groter dan normaal. Als jij bij een grote keten normaal een small hebt, dan heb je hier zeker een medium en afhankelijk van het model en stof soms een large.

Na je aankoop de maat eruit knippen, niemand die het weet en ik heb beroepsgeheim ;). Beter een maatje groter en de jurk valt mooi, dan te klein en het tekent af!

Of je nou een jurk aanhebt van 10 euro of van 1000 euro, zodra je ondergoed ziet of het trekt/spant, dan is het totaal zonde.

Dus lieve dames: choose your size carefully

Lengte:

Jurkjes van Rinascimento vallen doorgaans wat korter. Ik ben 1,74 met redelijk lange bovenbenen waardoor het wellicht kort uitziet door de maat XS. De XS sluit bij mij nauw aan.

Kitana

Kitana is het zusje van Rinascimento en gemaakt door hetzelfde bedrijf/fabrikant en ontwerpers (hier bestaat soms twijfel over). Kitana is bedoelt voor de iets vollere dame en de iets langere dame.

Ik probeer altijd een paar jurkjes en modellen te bemachtigen (er is maar een kleine collectie van). Ook deze valt net als Rinascimento klein en deze bied ik aan in mijn winkel.

K-Design

How to wear K-design:

Je kunt er alle kanten mee op, het mag met een sneakertje en jeansjasje, het kan over een bikini en slippertje op vakantie, met een blazer of vestje naar werk.

Het kreukt niet! Super stretch materiaal! Gevoerd, dus schijnt niet door! Je voelt je er heerlijk vrouwelijk in aangezien het niet aftekent!

Maatvoering:

De maten gaan van XS – XXL. De maten van normaal tot ruim. De keuze is aan jezelf. Wil je je kleding graag straks of los, want bij deze stretch jurkjes kun je dat zelf bepalen. Wil je niet dat je buikje misschien een beetje aftekent of wil je het niet te kort dan neem gewoon je normale maat. Wil je liever dat het strakker, pittiger en wat korter zit, neem 1 maatje kleiner ;).

K-design heeft 2 x per jaar collectie die ik ruim van te voren bestel, tussendoor bijbestellen is altijd een mogelijkheid maar dit merk is zo geliefd dat het altijd snel is uitverkocht dus op = op.

Ik draag de maat XS en is losvallend.

XL-XXL

Je mag dan rekenen op de maatvoering tussen de 40-44. Ik help je graag in mijn winkel om de juiste maat te vinden. XXL vliegt meestal de deur uit, dus in het begin van de collectie meeste keus (maart & november).

In geval van twijfel: vraag advies via shop@jantjekorten.nl