Jantje Korten

Jantje Korten

Ik heet je van harte welkom in mijn snoepwinkeltje in Roermond

Waar we je ontvangen in een sfeervolle setting, want shoppen is immers óók ontspanning!

Zeg je Jantje, zeg je Jurkjes!

Wist je dat we momenteel 40 verkooppunten hebben, sjiek he ??!! #supertrots

Na jaren investeren in de juiste buitenlandse contacten mag ik nu met trots melden dat we een heuse EIGEN KLEDINGLIJN hebben! Dit zijn draagbare items met goede basis stuks, maar ook met een paar leuke Eye-Catchers. Voor jong én iets ouder. Het is een spannend proces geweest van ontwerp tot stof tot transport. Voor het grootste gedeelte is het mijn creatieve uitspatting en bij sommige modellen heb ik hulp ingeroepen van experts en zo is een leuke samenwerking ontstaan! De maten gaan over het algemeen van XS t/m XXL. Dit is met liefde en zorg gemaakt. Draag het met trots!

Uiteraard voeren we in de winkel al jaren onze vaste merken zoals  RINASCIMENTO, K-DESIGN, SMASHED LEMON, SELECTED BY JANTJE en onlangs toegevoegd aan ons merken pakket : SISTERSPOINT,  FREEBIRD, MY PASSION, DELOUSION en G-MAXX komt er aan ;)!

Hiervoor nodig ik je graag uit in de winkel.

Dus, ben jij op zoek naar super vrouwelijke kleding voor een betaalbare prijs en steeds wisselende collectie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Thee staat voor je klaar. Je vindt ons op de Markt 4 te Roermond.

Liefs, Jantje x